Избор на Букмейкър

Когато говорим за спортните залози от съществено значение е избора на букмейкър, където ще залагаме. Към момента на пазара има повече от 500 различни сайтове за онлайн спортни залози и е трудна задача да определим кои от тези букмейкърски къщи са добри, кои не са и кои не стават за нищо. Всеки един сайт за спортни залози има много характеристики, на които трябва да се обърне внимание, като ние ще Ви помогнем в избора.

Коефициенти

Сред най – ключовите аспекти при избора на букмейкър са предлаганите коефициентит. Колкото по – високи коефициенти получавате за вашите залози, толкова по – големи ще са печалбите за Вас. Големите букмейкърски къщи използват т.нар. “справедливи коефициенти“. Това ще рече, че дори и да правите залози на произволни мачове, без да влагате мисъл и логика в тях, ще останете без печалба в дългосрочен план. Когато вече добавите и анализ на срещите, имате далеч по – високи шансове да постигнете голяма печалба в дългосрочен аспект.

Грижа за клиентите

Начинът, чрез който букмейкъра се грижи за своите клиенти и контактува с тях е още един много съществен фактор и не трябва да бъде пренебрегван при избора на букмейкърска къща. Трудно ще се намери клиент в лицензираните български букмейкъри, на който не му се е налагало да търси помощ от отдела за обслужване на клиента. Така че изберете сайт за залагания, който има денонощно обслужване за клиентите си. По този начин няма да ви се налага да чакате началото на работния ден на другата сутрин. А още по – удобно за всеки клиент е ако букмейкърската къща предлага платформа за чат на живо, защото това е безспорно най – бързият начин за връзка с отдела за обслужване на клиенти.

Бонуси

Повечето букмейкъри предлагат редица видове бонуси. Най – популярният е първия депозит бонус “за нови клиенти“. Разбира се, че и тук предложенията на различните онлайн сайтове за залози се различават и затова е необходимо добре да се запознаете с офертите им. В нашия сайт подробно сме описали ревютата на букмейкърите и какъв е депозитният бонус на всеки един от тях. Освен депозитен бонус, всеки един букмейкър предлага и десетки други оферти и промоции, които могат да се ползват и не само от новите клиенти. Сред най – разпространените са безплатни залози, бонуси за увеличаване на залога за множествени залози, томболи, връщане на залога при нулево равенство и много много други.

Голям избор на предлаганите залози

Освен високите коефициенти, добрият сайт за залози има и достатъчно голям брой спортни събития, в които да се предлагат те. Клиентите имат възможност за залози на десетки видове спортове, от които се събират стотици събития всеки ден. Залози за  футбол, тенис и баскетбол може да намерите навсякъде. Но ако имате интерес към залагане на по – слабо известни събития, то е важно първо да видите дали те се предлагани от съответния букмейкър.

Залози през телефон

Преди началото на 21 век, нашите залози бяха ограничени само до букмейкърските пунктове. Постепеннно започнахме да залагаме от компютър или лаптоп. Сега картинката е още по – развита. Ако телефонът или таблета е с нас може да залагаме навсякъде. Повечето букмейкъри имат специални приложения, а други залагат на мобилната версия, която се допълва от браузъра на телефона. Ако даден букмейкър с лиценз в България няма нито апликация, нито мобилна версия, то най – добре е да го избегнете.

Банкиране

Който и букмейкър да изберете със сигурност ще трбява да направите депозит. Големите онлайн сайтове за спортни залози предоставят много възможности за банкиране на клиенти си. Може да правите депозит или теглене чрез кредитни или дебитни карти, банкови преводи, е-портфейли (Epay.bg, Skrill, PayPal и т.н.), предплатени карти, биткойни и други. Общо взето, преводите по банков път и тези с карти се предлагат навсякъде, като това важи и за е-портфейли като Skrill и Neteller. Но ако искате по – специфични транзакциите е добре първо да проверете къде са налични.

Дизайн на сайта

От съществено значение е и времето, което прекарвате в сайта на букмейкъра. Затова дизайна и бързата навигация са от огромно значение. Ако интернета Ви не е особено бърз, добре е да намерите сайт, който да зарежда по – бързо, това отличава най – добрите сайтове за футболни залози.