КАКВО Е КЕШ АУТ, затваряне на залог???

Букмейкърите предлагат новост сред онлайн залозите на живо, чрез опцията Кеш Аут, известна и като “затваряне на залог“. Чрез нея клиентите имат възможност за сигурна печалба. Това става най – добре, когато залога върви добре преди затварянето на залога. Също удачен варианат е, когато залога не се е развил според очакването към момента на затварянето. Преди да бъде въведан Cash Out , играчите нямаха влияние върху залозите си. По този начин нашите залози имаха два варианта – напълно печеливши или напълно губещи. Опцията“затваряне на залог“ напълно промени това и играчите придобиха още една възможност.

Как работи Cash Out?

Залогът трябва да е вече поставен за да е налична функцията Кеш Аут. След като сте селектирали залозитеси във фиша и сте натиснали бутона “заложи“, в частта на извършените залози ще видите във всеки един момент каква е сумата на печалбата, която може да получите, ако решите да затворите залога.

Защо букмейкърските къщи предлагат Cash Out?

Главните причини за това са две. Първата е повече от ясна – играчите на съответната букмейкърска къща сами искат подобна опция. Cash Out не само предоставя повече опции и варианти за любителите на залози. Той прави процесът по извършване на залози още по – вълнуващ. Освен това повечето букмейкърски къщи се надяват на повече клиенти, предлагайки подобна функция. Втората причина е, че опцията „затваряне на залог” реално дава на букмейкърите и по – високи печалби. Предлаганите печалби чрез нея са малко по – ниски от реалните варианти към момента на затварянето на залога. Разликата е малка и няма как да бъде усетена от съответния потребител, но букмейкърите имат милиони клиенти и събирайки се тази разлика от всички тези играчи, тя става доста по – голяма.

Cash Out – заслужава ли си?

Едно от най – силните преимущества на Кеш Аут е, че може да си осигурите повече от сигурна печалба. Не е необходимо да чакате последния съдийски сигнал. Да си го кажем честно, всеки един от нас е имал притеснения в последните минути на мачовете, когато разликата е само един гол, а противника редува атака след атака и изхода от срещата не е ясен до самия край. И след като виждате, че тима за който сте заложили, се представя по – зле от съперника си, въпреки че води в резултата.

Както казахме по горе, опцията Cash Out може да се използва и за ограничаване на загубите. Когато не виждате тима за който сте заложили може да обърне резултата, функцията „затвори залог” Ви дава прекрсната възможност да вземете част от заложените пари. Единственият недостътък на Cash Out е, че използвайки го ще спечелите по – малко средства, отколкото ако изчакате до края и залогът Ви спечели.