Как да превърнем депозитния бонус в успешен залог?

Почти всеки сайт за спортни залози предлага бонус за нови клиенти. След като се регистрирате и депозирате средства, съответния букмейкър ще Ви приветства с безплатен залог или бонус. Всеки един от букмейкърите в нашия сайт предлагат подобни опции за нови клиенти. Като разбира се трябва да се изпълнят определени правила за така нареченото превъртане на депозитния бонус. Така се ограничават клиенти, които се регистрират и депозират само заради началния бонуса. Има обаче опции, които Ви дават възможност да направите сигурна и успешна печалба от получения начален бонус без абсолютно никакъв риск.

По долу ще разгледаме основния въпрос, който вълнува всички любители на спортни залози. А именно – как едновременно да изпълним правилата за превъртане на началния бонус и да постигнем до сигурна и успешна печалба?

Пример

За пример ще вземем един от най – бързо развиващите се букмейкъри и предлагащ един от най – високите коефицинети– ЕФБЕТ. Преди да можете да извършите теглене, трябва да превъртите сумата на бонуса 3 пъти. Всеки залог трябва да съдържа не по – малко от 3 събития.  Те съответно трябва да бъдат с коефициент не по-малък от 1.50. За да имате успешна печалба, трябва да сложите два различни залога при два различни букмейкъра (единият от които да бъде ЕФБЕТ) за едно събитие на двата възможни изхода.

Държим да отбележим, че да е успешно всичко казано по горе избраните от Вас пазари трябва да са само с два възможни изхода. Задължително е залогът, който ще извършите в букмейкъра, при който е бонуса, в нашия случай ЕФБЕТ, да бъде на отбора с по – висок коефициент. Така става по- голям шанса да направите бонуса в сигурен и успешен залог още с първите си действия. И не забравяте, че коефициента трябва да е поне 1.50 заради изискването на ЕФБЕТ.

Печалбата

За да ви стане по ясно ще вземе за пример двубой от НБА между ЛА Лейкърс и Сан Антонио Спърс. Коефициентът за ЛА Лейкърс е 3,00 в ЕФБЕТ, а за   Сан Антонио Спърс е 1,50 в УИНБЕТ. Така трябва да извършим залози така, че във всеки един случай печалбата от единия букмейкър да може да покрие загубата от втория букмейкър. Залагаме  200 лв. за победа на ЛА Лейкърс в ЕФБЕТ и 400 лв. в УИНБЕТ за успех на Сан Антонио Спърс.  Ако Сан Антонио Спърс победят печалба ще бъде в размер на 200 лв. в УИНБЕТ и губите 200 лв. в ЕФБЕТ.  Ако ЛА Лейкърс спечелят мача – губили сте 400 лв. в УИНБЕТ, но имате 400 лв. в ЕФБЕТ.

И така намалявате бройката за превъртане на бонуса. Ако излезе вторият вариант трябва да се насочите се към друга  среща. Като за пример  ще вземем отново двубой от НБА между Далас и Маями. Коефициента за победа на Далас е  1.50 в ЕФБЕТ , а коефициента за Маями е 3,00 в УИНБЕТ. Този път залагате за 400 лв в ЕФБЕТ за победа на Далас и обратен залог с 200 лв за успех на Маями в УИНБЕТ. И тук имаме два варианта, като отнове не губите от средствата си. Отново сте превъртели бонуса си, като в зависимост от условията на съответния букмейъкър броя превъртания.