ЗАЛОЗИ НА ЖИВО – СТРАТЕГИИ

Всеки един от нас си е задавал въпроса защо при залози на живо има много печеливши стратегии. Това е свързано най – вече с по-големия шанс да намерите изгодна възможност за залог. След като двубоят, на който сте заложил е започнал и видите играта на двата отбора, Вие придобивате по–голяма информация за това събитие. Когато сте гледали голям брой футболни мачове сте придобили усещането, какъв може да бъде изхода от мача. В сравнение с залозите преди началото на събитието, при залозите на живо имаме възможност да осъществяваме по – голям контрол върху положението.

Търпение

Трябва да сме много търпеливи, когато чакаме печалби от залози на живо. Съшо така трябва да подхождаме мъдро при анализа на възможностите, които ни предлага букмейкъра. Тук съществено е да не залагаме парите си на високи коефициенти за да избием загубата от по – рано направен залог на избраната среща. Така няма да възстановим допуснатите загуби. Търпението е от съществено значение тъй като коефициентите в първите минути на срещите не са изгодните и заради това е най – добре да не бързаме със залозите. По – добре да изчакаме да видим какъв ще е развоят на мача и така ще получим доста по – високи коефициенти. Когаго даден отбор е сочен за фаворит от букмейкърските къщи това не означава, че той ще победи. Ако сте търпеливи и погледате мача поне 20 – 25  минути без да поставяте залози, ще придобиете повече информация, а същевременно с това и коефициентите ще станат по–високи.

Прякото предаване

Много  е важно е да отбележим, че прякото предаване на живо не е “на живо“ в пълния смисъл на думата. Когато гледаме едно спортно събитие чрез лайв стрийминг услугата, по телевизията или някъде другаде, във всеки един случай ще има между 5 и 15 секунди закъснение между действието и момента, в който го виждате. Обръщаме специално внимание на това, за да не си мислите, че може да реагирате по-бързо от букмейкърската къща.

Бързата реакция

Залозите на живо дават поече възможностти на клиентите, но и изискват повече повече отделено време. Когато се появи добра възможност за залог, вие трябва да сте в сайта на букмейкъра и да реагирате незабвано. Тъй като при лайв залозите изгодните предложения не стоят много дълго време.

Коефициентите при залозите на живо се променят се със страшна динамика. Някои клиенти, твърдят че това е така заради букмейкърските къщи, които целят да объркат играча. Затова не трябва да допускате подобно объркване. Честите промени в коефициентите Ви дават възможност за печелба и не бива да Ви плашат.

Обобщение

Като обобщение залозите на живо ни предлагат повече опции и по – високи коефициенти. Лайв залаганията са и много по – вълнуващи и по – интересни. Динамиката обаче кара много играчи да поставят необмислени залози, които бързо стопяват средствата им, така че трябва да имаме добър план за управление парите си.