Безплатен залог за мачовете на Русия

Получете своя 10 € залог без риск от 1xBet. Побързайте да се насладите на нашия залог от 10 евро без риск, като заложите на предстоящите мачове на руския тим в груповата фаза на Мондиала. Можете да спечелите безрисков залог от € 10 от 1xBet като залагате на мачове с руския национал отбор в груповата фаза. Не е нужно да правите нищо изключително специфично. Просто се опитайте да предскажете победителя в двата останали двубоя, които Русия ще играе на груповата фаза:

  •   Русия срещу Уругвай – 25 юни в 17:00 ч. българско време в Самара

Използвайте аналитичните си умения, както и цялата помощ, предоставена от 1xBet, за да предскажете победителя. След това поставете залог на отбора, който смятате, че ще спечели мача. Дори да не познаете, не е нужно да се притеснявате, защото 1xBet ще ви върне 10 € в случай, че загубите залога.

Само единични залози на срещите на Русия се класират за безплатен залог от 10 евро. Множествени залози или залози на голове няма да Ви класират за залога без риск. Промоцията е достъпна само за регистрирани играчи на 1xBet, така че побързайте и създайте сметка още сега! Това отнема само няколко секунди. Направете своята регистрация от ТУК!