БОНУС 20/20

Единичен залог в секция на ЖИВО на стойност 20 лв или повече на среща от Евро 2020 ще ти донесе 20 лв безплатен залог за игра на ЖИВО, Този залог може да използвате за следваща среща от първенството на Стария континент.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 11.06.2021г. 22:00 часа

Край: 07.07.2021г. 22:00 часа

Условия за получаване на Безплатен залог

 • Към промоцията се отнасят залози, поставени в секция На Живо на всички срещи от Евро 2020 с изключение на финалната.
 • За квалифициращи се зачитат залози, поставени на минимален коефициент 1.30.
 • За квалифициращи се зачитат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се зачитат към условията за получаване на безплатен залог.
 • Залози, поставени с бонус средства, няма да се зачитат в полза на промоцията.
 • Минималната сума на квалифициращ залог е 20 лева (или еквивалента им в евро).
 • Предварително затворени залози чрез функцията Кеш-аут, отменени и наполовина отменени няма да бъдат квалифициращи за получаването на безплатен залог.
 • Само първият квалифициращ залог на клиент на всяка от срещите, включени в промоцията, ще се счита за участващ.
 • Само залози, поставени в редовното време на срещата ( с включени продължения към редовните 90 минути, но без евентуалните 2 продължения по 15 минути и дузпи) ще се зачитат за квалифициращи за получаване на безплатен залог.
 • Всеки клиент с квалифициращ залог за конкретна среща ще получи 20 лева безплатен залог.
 • Безплатният залог ще бъде добавен в профила на клиента до 1 час след приключване на конкретната среща, за която е поставен квалифициращ залог с реални средства. Ако не бъде добавен в посочения срок, е необходимо да се свържете с нас, за да го добавим допълнително.

Условия за активиране и използване на Безплатен залог

 •  За да активирате получения безплатен залог, е необходимо да посетите меню „Bonus Box“. Натискате бутона  „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус в секция „Спорт“. Ако сте активирали друг бонус в секция СПОРТ, е необходимо да приключите активния бонус. След което ще можете да използвате следващ бонус за секция СПОРТ, в случай, че все още е валиден крайният му срок за използване.
 • Безплатният залог ще може да се използва само за следващата среща по програма от ЕВРО 2020. В случай, че следващите две срещи са с един и същ начален час, безплатният залог може да бъде използван за една от двете срещи по избор.
  Пример:
  Ако имате квалифициращ залог за среща, която се играе от 19:00 ч., то  до 1 час след нейния край ще получите безплатен залог на стойност 20 лева. Него ще може да го поставите на следващата среща от 22:00 ч.. В случай, че в същия ден има две срещи с един и същ начален час, полученият безплатен залог ще може да бъде използван за една от двете срещи по преценка на клиента.
 • В случай, че клиент направи квалифициращи залози на срещи, играещи се по едно и също време, то ще получи удвоен безплатен залог (40 BGN) за следващата среща от програмата на ЕВРО 2020.
 • Залози за незапочнали събития, както и такива включващи селекция/селекции с електронни спортове, няма да бъдат разрешени за поставяне с бонус безплатен залог.
 • Минималният коефициент, на който може да поставите безплатния залог е 1.01.
 • За да използвате безплатния залог е необходимо да заложите цялата му стойност в един залог. В случай, че се опитвате да поставите залог с различна сума от стойността на получения безплатен залог, то тя ще бъде взета от свободния/изтегляемия Ви баланс, ако разполагате с такъв.
 • Ако залогът Ви, поставен чрез безплатен залог е печеливш, само нетната ( чиста печалба, без стойността на безплатния залог) ще бъде добавена в свободния/изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

Пример:

Поставяте безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 3.00 и печелите 60 лв. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40 лева, тъй като стойността на безплатния залог ще бъде приспадната от печалбата. Ако използвате функцията Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще бъде също приспадната от цялата печалба. В случай, че печелившата сума е по-ниска или равна на стойността на безплатния залог, няма да има средства, които да се добавят към свободния/изтегляемия Ви баланс.

Пример 1:

При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 8 лева, то няма да бъде начислена сума към свободния/изтегляемия Ви баланс.

Пример 2:

При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на стойност 25 лева, то сумата от 5 лева ще бъде начислена към свободния/изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

При отменен залог, поставен чрез безплатен залог, няма да бъде начислена сума към свободния/изтегляемия баланс. Полученият безплатен залог е необходимо да бъде поставен за конкретната среща(на живо), за която е зареден, при налични активни пазари за залог. В случай, че не бъде поставен в рамките на провеждане на събитието, безплатният залог ще се деактивира автоматично от системата след края на събитието и няма да бъде възможно повторното му използване.

Права на Организатора

1.Winbet.bg си запазва правото да променя текущите правила и срока на промоцията, във всеки един момент.

2. Winbet.bg не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.

3. Winbet.bg си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.