Швейцария – Турция

Начало : 19:00ч неделя 20 юни 2021г

Евро 2020, група А футболни прогнози

На олимпийския стадион в Баку Швейцария се изправя срещу Турция в третия мач от група А. Двата тима са опреди до стената и нямат право на грешка. Загуба ще ги изпрати у дома. Кръстоносците имат една точка и при успех в този двубой почти сигурно ще се класират на директните елиминации. Турците макар и без спечелена точка и без отбелязан гол на това европейско първенство все още имат макар и минимален шанс да се класират на осминафиналите.

Швейцария

Кръстоносците дойдоха на това европейско първенство като отбор, който всички му предписваха да излезе от групата, но истината не се оказа такава. Само една точка и голова разлика 1:4, подсказва че Швейцария не е тази Швейцария която очаквахме да видим на Евро 2020. Единственият в техния лагер под въпрос ще бъде вратаря Ян Зомер, като ако той не успее да се възстанови за мача, това ще бъде голяма загуба за Швейцария.

Турция

Турците са тотално разочарование на Евро 2020 до този момент. С две загуби, без вкаран гол и голова разлика от 0:5, Турция изглежда като отбор, който ще стяга багажа обратно за родината си. Въпреки тези незадоволителни две срещи ни Ви препоръчваме да не бързате да отписвате тима на Турция. Защото въпреки всичко Шеньол Гьонеш е изключително опитен наставник, а и разполага с изключително талантливи играчи. Отделно от това турците победиха в последните два директни сблъсъка срещу Швейцария.

Прогноза на bookmakerbg:

Равностоен двубой ни очаква в Баку, ако към това може да прибавим и това, че в шест от последните седем срещи помежду им завършиха с опцията гол / гол. Затова Ви предлагаме да изберете прогноза  – И двата отбора да отбележат гол!

Коефициент : 1,77 в Уинбет

Вземи своята специална оферта от тук!