Русия – Дания

Начало : 22:00ч понеделник 21 юни 2021г

Евро 2020, група В футболни прогнози

В понеделник ще стане ясно и кои отбори в група В на Евро 2020 ще продължат в следващата фаза на първенството. На Паркен в Копенхаген Русия се изправя срещу Дания. Червения динамит в трети пореден мач  ще имат честта да играят пред собствена публика. Дания все още е без спечелена точка на Евро 2020 след първите два кръга. Но играта демонстрирана срещу фаворита Белгия в предишния кръг дава известни нотки на надежди за победа в предстоящия сблъсък. Разбира се, само победа ще запази макар и минималните шансове на Дания да играят на осминафиналите, но това ще зависи и от развоя в другите групи. Русия от своя страна тръгна много слабо срещу Белгия, но срещу Финландия успяха да вземат така важните три точки. Победа, която им дава сериозни шансове да продължат напред. Сборная ще са доволни и на точка в предстоящия двубой, тя ще е напълно необходима да преодолеят груповата фаза.

Разбери как можеш да вземеш 20лв бонус от тук!

Русия

Сборная все още са в играта и ще се борят до последно. Русия не впечатли след първите два кръга, но това че и точката ги устройва ще им донесе известно предимство. Халфа Марио Фернандес и защитника Юрий Живков тренират на облекчен режим и тяхното участие ще бъде под въпрос до последно.

Дания

Червения динамит е изправен до стената и само убедителна победи и благоприятен развой в останалите групи ще ги класира на осминафиналите. И в двата си мача до сега Дания беше преследвана от малшанса. Довела до двете им загуби на Евро 2020. Играта на тима в никакъв случай не бе лоша, дори напротив. Време е съдбата да им се усмихне на това европейско първенство.

Прогноза на bookmakerbg:

Победа за Дания

Коефициент : 1,73 в Уинбет

Вземи своята специална оферта от тук!