Финландия – Белгия

Начало : 22:00ч понеделник 21 юни 2021г

Евро 2020, група В футболни прогнози

Финландия срещу Белгия на стадион „Арена Санкт Петербург“ ще бъде втория мач от третия кръг в група В. Този двубой ще се изиграе в същия час както и другия мач от групата : Русия – Дания.

Финландия

Суоми записаха победа и загуба до този момент. В предстоящата среща те ще се надяват и на точка, която ще ги прати на осминафиналите. Макар тази мисия да изглежда като невъзможна имайки предвид с какъв състав разполага тима на Белгия. Поглеждайки по – детайлно към последните срещи на Финландия, виждаме че победата с 1:0 над Дания си остава единствена за тима в последните осем срещи във всички състезания. Също така интересно е да отбележим, че последните четири мача на Финландия завършиха с резултат под 2,5 гола.

Белгия

Червените дяволи са повече от фаворит в този дуел, те вече си осигуриха класиране в следващата фаза на турнира след двете победи над Русия и Дания. Но въпреки това все още не са си гарантирали първото място в група В. Ако Финландия вземе победата в тази среща, то те ще изместят белгийците. Така, че макар и супер минимални и в тази група има известни въпросителни. Твърде е вероятно да видим в игра излекувалите контузии Еден Азар, Кевин де Бройне и Аксел Витсел. Първите двама се появиха като резерви срещу Дания и успяха да обърнат мача. А сега треньорът Роберто Мартинес ще им гласува доверие от първите минути, за да може да трупат игрова практика преди решителните битки на Евро 2020.

Прогноза на bookmakerbg:

Белгия както казахме е повече от фаворит и не се съмняваме, че те ще подценят този мач. Очакваме червените дяволи да спечелят и двете полувремена, затова смело изберете опцията – Белгия / Белгия ПП/КР, а и коефициента си заслужава.

Коефициент : 1,85 в Уинбет

Вземи своята специална оферта от тук!