EФБЕТ ВИ ПОДАРЯВА 100лв Начален Бонус


EФБЕТ Ви предоставя уникална възможност със страхотен Бонус. Сега е точния момент да се присъединиш към букмейкъра, да се регистрираш и да вземеш 100лв Начален бонус към своята сметка. ВИЖ ТУК невероятните предложения предлагани от ЕФБЕТ.

Какво трябва да направите, ами нищо сложно – регистрирайте се ОТ ТУК

  • Депозирайте средства в сметка си.
  • Получавате бонус 25% до 100лв
  • Активирате своя бонус и започвате да залагате на любимия спорт.

Правила за използване на Бонус

1. Офертата важи само за нови клиенти, които са български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България.

2.Тази оферта може да бъде използвана един път.

3.Клиентът трябва да депозира в сметката си минимум 10 лева, €5, 7 USD, 15 TRY. Размерът на бонуса е 25% от стойността на размера на първоначалния депозит. Максималният размер е до 100лв.

Превъртане на бонуса: 

1. Клиентът трябва да превърти залози на спорт на обща стойност 3 пъти депозита + 3 пъти размера на бонуса.

2.Залози, направени с коефициент по-малък от 1,50, няма да се зачитат за превъртане на Бонуса.

3. Залози направени на опциите: Азиатски Хендикап, всички азиатски линии, равен няма залог, всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове, няма да се зачитат за превъртане на Бонуса.

4. Залози, извършени при използването на функцията “Затвори Залог”, не се зачитат за превъртането на Бонуса.

5. Клиентът има право само на един активен бонус. За да се възползва от друг бонус трябва да се приключи текущия или да се откаже от него.

6. Клиентът има срок 30 дни от депозита, за да изпълни условията за превъртане на бонуса. Ако след тази дата не са изпълнени условията за превъртане, Efbet има право еднолично да реши, дали да разреши удължаване на срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента.